Stalo se ...
Tvé jméno z vodních par
vykresluji na obloze
slunečním prstokladem.
Vítr k tomu napovídá,
že první písmeno má být velké.
Stala jsi se stínem
co provází mne poutí
snem
dnem i nocí
světlem či tmou.
Když byl obloze blíž,
zašeptal přání do dlaní,
jenž na křídlech motýlích
odlétlo pozdravit Apollónův chrám.
*vznést se výš a výš*
Stala jsi se noční oblohou
kde pouze Tvé oči pro mě září,
když tělo k zemi znavený ukládám.
Stalo se mnoho dalšího,
to však spolkl mořský příboj
a trochu ochutnaly i horské velikány.
Stalo se ...
... že jsem sám sebou ...
Přečteno 413x
Tipy 26
Poslední tipující: fab four, unstoppable, floreciente, Kars, labuť, Mbonita, padající do neznáma, Psavec, jedam, carodejka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)