Blues z básnických snů
Anotace: jednou bych chtěl napsat...
Prolétnout obzorem skrz barvy duhy
horizont loudání seznámit s tečnou
přes dráhy oběžnic nakreslit kruhy
s kometou protančit až na konečnou.
Z půjčovny zázraků osedlat Pegase
do sítí pochytat básnické múzy
pomník snům vytesat v měsíční terase
a okem uvíznout v záhybech blůzy.
Posnídat v mýtině nočního svítání
oloupat do veršů skořápky z múz
hříchy dnů přelepit falešným pokáním
pro slova do básní napsati blues...
Přečteno 416x
Tipy 16
Poslední tipující: denebrin, labuť, Mbonita, Trophy, isisleo, Psavec, jedam, Radek.oslov.Šafárik, Le ver luisant, Nút, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)