Anotace: Dlouho tu nebyla pěkná, zasr. romantická. Komu se nebude závěr líbit, ať si škrtne pět posledních řádků. V komentářích nabídnu jiné pokračování.
Sbírka: Vodácké
Nút to napsala moc hezky a tenhle zbytek je z mé hlavy... Zdá se že srdce Ti zasáhla vážná choroba, když ohrožuješ klid na JIP, doufám, že je to vyléčitelné :o))
13.07.2009 13:18:00 | labuť
Báseň se mi líbí, závěr je spíše smutný, až dojemný... já věřím, že to zdaleka není Tvůj případ. ST! za krásný obsah.
12.07.2009 17:37:00 | NikitaNikaT.
zasraně neromantický pohled na život.. denně ho prožívám s pacienty.. každý je obrovská studnice osudů..výher a proher života..
11.07.2009 17:06:00 | Nút
až budeš mít recept na přivolání štěstí tak dej vědět...opíšu si ho!ST
11.07.2009 14:19:00 | Tanzania
Místo pěti posledních řádků stačí jen jeden:
... slíbilas denně euro dvě stě!
11.07.2009 14:12:00 | Zasr. romantik