Se šnekem na dlani
Anotace: ... z lesní stezky
Čas se prolomil
z přežvykovaného jsoucna
do lesních klávesnic
ticha
Jen odkapávající proud
odstínů světla
dává znamení,
že i tohle je teď
Úsečka bytí
zkroucená do šneku
lidské lámanky dnů
Ale já jsem všechno…
i když jsem zrovna
jen divizna prvního kroku
nadechnutí
Přečteno 294x
Tipy 26
Poslední tipující: enigman, Holis, vapiti, labuť, Zpátky, Churry, WAYWARD, Bíša, padající do neznáma, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)