Miluji tě k zabití...
Anotace: Tuhle báseň nepoužívejte!!! Jen tak pro zábavu si jí přečtěte...
Sbírka:
Básně
Když tě vidím,
oči mi slzí,
protože vím,
že tvá krása ulpí,
až ti tvá ňadra okusí nůž,
tak tě zahraná služba vyzvedne,
na pitevní stůl,
protože tvá krása mě zabijí,
ale tvá krásná smrt mě nasytí,
a těším se, až po tvém břichu bude téct rudá krev,
ikdyž s tebou mě nebavil svět,
nikdy se krása nevyplácí,
protože je k sežrání.
Přečteno 418x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, carodejka
Komentáře (1)
Komentujících (1)