Vabank
.
.
linoucí se tóny malebných písní
z dalekých zemí
na stěnách promítání z cesty
co nebyla a není
jen stíny tančí bez váhání
v tom nelítostném osobním boji
aniž by měly pochyby
zda riskovat za to stojí
..za to?
snad za lepší zítřky a lásku
která plyne s časem
snad odneseme si vzpomínky na léta
s tichým úžasem
kdy
chyby nebyly k vidění a nenávist
k opomíjení
tak jako tomu vždy bývá
že vyhraje osud
nad všemi a vším
aniž by v šanci ruskou ruletu dal možnost hrát
možná
že..
..by prohrál
a my mohli navždy klidně spát
bez běsů a nočních můr
v objetí láskyplných objetí
štěstěny narození
děkuji
aspoň za to ne-klidné snění
v kterém je všechno
a nic přece není
-možná-
mezi hranami opovržlivých prokletí
vracím se zpět o celé století
svůj osud
nechávámm tiše spát
jen ať si hraje...
...vabank?
s-n-a-d.........
.
Přečteno 265x
Tipy 20
Poslední tipující: Holis, Veru, zlomený a nanicovatý -__-, Mbonita, NikitaNikaT., bejbyyyy, WAYWARD, Psavec, Bíša, Květka Š., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)