Pohoda
Po dešti,
co už kráčí jižněji.
Řeka plyne
malinko svižněji.
Vzduch je tedy
o to víc svěží.
Kor zde
pod skalnatou věží.
Všude květiny,
listy, tráva.
Stromy,ovce.
Kráva.
Tu kachna plave si.
U břehu ledňáček.
Pohoda, klídek,
tabáček.
Na zábradlí
opřený o trám
na chvíli
zůstal sem sám.
V rukách hřeje
šálek kávy.
Takhle žít
to mě baví.
Co dodat víc?
Byl jsem dítě
továrního města.
A podpis!
Honza Vymaněný
z šedého těsta.
Přečteno 340x
Tipy 11
Poslední tipující: Veselý Drak, labuť, Demo, Tanzania, Pecolez, WAYWARD, Bíša, ziriant
Komentáře (3)
Komentujících (3)