Anotace: Sen hloupé kachny o labuti. Moc dobře neskončil. Tak už se to někdy stává.
Labuť na svět z výšky hledí,
krček stvořen k tomu je,
kačena, co níže sedí,
není pro ní partie.
Co po vyšší společnosti,
kde přetvářka míjí cit?
Sobě rovných máš tu dosti,
s nimi šťastna můžeš být!
Labuť, je jen pro ozdobu,
nevhodná i na pekáč,
v Lásce prožij dneční dobu
Terakoto milá! Káč!
;o)))
01.11.2010 18:40:00 | Kozoroh 1
Kde bývají kachen hejna?
Nemáš asi "páru"!?...
A pak z hejna zbudou lejna,
mrkni do bulváru!!!...
27.10.2009 19:43:00 | zzlatý