V krůpěji rosy.....
Anotace: jedno ráno,už nevím....
Jen jedna rosa
šeptá o Tvé nevinnosti
když chodí světla bosá
v zrcadle lhostejnosti
ukládáš do paměti
své první polibky
když na zahřátí
hledají doteky
jen v krajině liných těl
nikdo není dospělý
jsou jen kapky nahý
zůstali stopy ve chvíli
když bolí nohy
ale blížíme se k cili
hledáme doteky v krůpěji rosy
co tak prosí
co tak prosí...
Přečteno 328x
Tipy 36
Poslední tipující: PIPSQUEAK, divoska_jaja, Quigleika, Juraj Hrom, labuť, Churry, Psavec, Bíša, isisleo, Lota, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)