Věřit
Anotace: o životě je to pokus o bázničku za života
Smutek a jen smutek,
konec i začátek,
jít dopředu,
ohlédnout se dozadu.
***
Splnit si svůj sen,
přežít dnešní den,
noc co noc spát,
pokaždé vstát.
***
Přemýšlet či uvažovat,
jak se v danou chvíli zachovat,
říct všem pravdu,
o zdravotním stavu.
***
Lež za lží poslouchat,
hloupostem přikyvovat,
snažit se to změnit,
ale hlavně si věřit.
***
Přečteno 288x
Tipy 3
Poslední tipující: losscar, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)