Bomby
Anotace: výstava jaroslava róny, hradec králové
Embrya
padala z nebe
hořela
a děti plakaly
a nemohly se narodit
V kráterech po lásce
co se netrefila, nenašla cíl
zůstal jenom prach
a hlína
a smutek
Padaly hvězdy
a nenarozené děti
se vezly v jejich září
na sáňkách
Přečteno 442x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)