ani nevim
Jsem milá a na všechny se směji,
nikdo však nevidí,že prázdnotou v srdci zeji.
Vždy úsměv na rtech mám a štastná všem připadám,
jenže já smutek v sobě nosívám a uvnitř sebe tzv.uvadám.
Proč život a láska,jsou tak,bolestivý?
proč lidé okolo nás,tak pomsty chtivý?
proč růžové barvy není víc na zemi?
Bylo by to krásné.....VĚŘTE MI...
Přečteno 274x
Tipy 6
Poslední tipující: zena, Květka Š., T-Mac, Hloupá Květinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)