Motýlkům vstup zakázán.
Anotace: Mé pocity z poslední doby.
Motýlků stádo už nějaký čas
do břicha mého má propadlý pas.
A kamarádi mí z celní správy
radí, ať průchod dám s všemi právy.
Já však jsem poslední dobou
xenofobní jaksi.
Motýlům že bych průlet dal?
Když, tak za vysoké taxy.
Hmyz nemá být mi v břichu správcem,
když sova v hlavě mé je hmyzožravcem.
Tak logicky se žádný motýlek
neubytuje v můj hotýlek.
Říká mi jeden blízký přítel,
že utahovat vodu vřídel
je věc velmi, velmi nebezpečná.
Já mu však říkám, že vodu chladím,
pouštím malý pramínek,
a tak je voda náhle jakoby netečná.
A on se zlobí. Nerozumí.
A já ho chápu. To ještě umím.
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: Gudula, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)