klepající...
pověsil jsem prádlo na šňůru
vytáhl žaluzie
a otevřel dveře…
vstoupilas Ty...
šaty z mořských proudů
vkusně neotřelé
proklatě sexy...
tvé zářivé oči
utopené v tmavých stínech
působí uhrančivě…
zahrajem si?
proč ne...odvětilas…
pak ses jen usmála
vynesla žolíka
tváří dolů
a zavřelas….
počkej!...
ještě jsem ani nestačil přece
srovnat všechny karty v ruce ...
ty jsi teda Kvítko...…
no nic
skóre čtyři nula
/pořád výhrou nepolíbenej/
neva
s tebou rád
budu hrát znova
protože
pokaždé si tu hru
s tebou užiju…
tak zas někdy příště…
Lásko...
zaklepej...
Přečteno 344x
Tipy 44
Poslední tipující: Juraj Hrom, zelená víla, kroužek, Holis, maliska, maranika, Tanzania, Mbonita, sophia92, labuť, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)