Cesta do srdce
Proč cestu do nitra snadno najdou lidé,
kteří chtějí zůstat jen na povrchu,
proč otevírá se jim brána srdce sama,
přestože víme,
že s sebou nesou dýku?
Proč údělem je mít zjizvené srdce
a bolavé rány po této dýce?
Kdo odpověď mi dá,
abych netrpěla více?
Přečteno 345x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., T-Mac, Gudula
Komentáře (1)
Komentujících (1)