Smaragdové oči
Anotace: ... pláčou v nepřítomnosti skrz mříže.
Smaragdové oči
Pavouci slézají z koutů na podlahu a
ona jen sedí a počítá jejich kousnutí
skutečné zlo se schovalo do tmy a
dívá se na utrpení dívky, kterou miluje
oni ví, že všechny její sny se zabily
oni ví, že dnešek byl jiný den a
tenhle svět už nikdy nebude stejný
Viděl jsem bílé pláště a slyšel dětský křik
nevěděl jsem, proč jsem tady a musím to zažít
nikdo mě neviděl a já se strašně bojím
kdo je na řadě? kdo je napsaný na seznamu?
v knize ztracených je moje jméno,
ale já stále věřím, že mi někdo odpustí
zapomenu všechny rány do srdce a
z dlaně upustím svou dýku, když můžu odejít
... stále mám v hlavě ten obrázek její tváře,
když jsi uvědomila svůj skutečný konec
smířená tiše seděla a počítala...
Dnes i já vím, že její sny se zabily
viděl jsem bílé pláště a slyšel dětský křik
předtím, než jsem vše věděl, jsem se bál
nyní vím, že na ni budu čekat všemi způsoby
její smaragdové oči se zítra opět otevřou,
protože její sny byly vyráběny větrem skrz její vlasy.
Přečteno 409x
Tipy 13
Poslední tipující: Mbonita, sophia92, labuť, Psavec, Sleepless Ioness, Romana Šamanka Ladyloba, Gudula, ziriant, nejsembásník
Komentáře (3)
Komentujících (1)