Mám ráda...
Mám ráda pivoňky
Pro jejich vůni krásnou
Mám ráda lidi, co mají o životě
Představu jasnou
Mám ráda bílý sníh
I horké dny na lehátku
Mám ráda smích
O Pretty Woman pohádku
Mám ráda červánky
Co cítím když se na ně dívám
Mám ráda z mraků bochánky
To jak mrtvý Jaksson zpívá
Svého kocoura mám ráda
Vrní mi v klíně
Když mu drbu záda
Nerozhodí mě vtip o blondýně
Mám ráda Clooneyho
Jehož úsměv září jako diamanty
Které jsou pro mě bezcenné
Myšlenky na tebe přistihla jsem in flagranti
Tak proč jen Tebe ne?
I když nejsi hvězda z Holywoodu
Tvůj úsměv líbí se mi víc
Jemu věrná budu, pro mě má
Nevyčíslitelnou cenu bez hranic
Tebe ráda nemám
Odpusť mi to, lituju
Nic s tím brouku nenadělám
Promiň, ale Tebe já miluju…
Přečteno 249x
Tipy 14
Poslední tipující: kuskus pruhovaná, Psavec, Radek.oslov.Šafárik, Hloupá Květinka, Mbonita, jedam, labuť, Lady Carmila, tomáš lenoh, ziriant
Komentáře (3)
Komentujících (3)