Svatozář

Svatozář

Anotace: Tak tomuhle se říká básnická sebevražda...

Za svitu měsíce
myslím na svůj hlad,
podivná to směsice
-tvá vůně,zápach blat.

Byl jsem pln starostí
ty týdny co jsme na cestě,
však teď s divokou radostí
vzal jsem život nevěstě.

Jeden den a jednu noc
strávil jsem u tvého těla
a v duši jsem cítil,
že ty bys to tak chtěla.

Po době spolu strávené
z tebe jen málo zbylo,
pil jsem krev a trhal maso
-to vše co kdysi žilo.

Pak naposled se obrátiv
tam kde byla tvá tvář
já uviděl jsem záblesk smrti:
Muší svatozář.
Autor Rejha, 13.07.2009
Přečteno 308x
Tipy 1
Poslední tipující: maikycz
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Muší svatozář mi připomněla Baudelaira a jeho Zdechlinu,přesto a možná právě proto se mi to líbí. =)

01.11.2009 13:23:00 | maikycz

líbí

Zní to děsivě, chudák nevěsta špatně skončila...

14.07.2009 20:53:00 | Maličká Peťulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel