Zavidím Ti, švábe!
Když je mi zle, když nemůžu se hnout,
z místa, z pomyslných pout.
Ležím jako blázen naznak,
a nikde ani změny náznak.
Když je mi zle na kus papíru psychotické bláboly škrábu,
závidím bezstarosnost úchylnému švábu.
Závidím, však tiše. Skoro nedýchám,
usmát se žalem se stále ostýchám.
Přečteno 320x
Tipy 3
Poslední tipující: Zasr. romantik, v.hercik, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)