Říkali jí veverka
Anotace: dopis pro malíře
Venku padá voda
milý malíři
a veverka malá
dávno nehýří,
korálkami deště
vidí všechno šedé,
nebe je od pláče
jako ona bledé.
Sedí celá skleslá
ani neskáče,
čeká až se z rozmaru
nebe vypláče
a než slunce podívá se
do zrcátek z louží,
napíše ti malíři
všechno co ji souží.......
/mám strach, že zase kouří/
Přečteno 324x
Tipy 23
Poslední tipující: hašlerka, PIPSQUEAK, PPetrushka, enigman, Sleepwalker, Holis, kroužek, Házté, Churry, Psavec, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)