Přání
Anotace: Z výletu na Ještěd.
Právě teď..
Gigolo pod poklopcem.
Básník v kapse snář.
Ten nosí kolty nízko.
Ten zakládá na herbář.
Adam dobrým hercem.
Pepa rovnou lhář.
Ten cítí, už je blízko.
Ten vyškrtává harémář.
Tak jako tak..
Zběsilost v srdci
střídá svatozář.
A divoké noci
staví před oltář.
Jen nám Lásko..
Neodvracej tvář..
A Bože můj:)..
Všem se dař!
Přečteno 338x
Tipy 14
Poslední tipující: ziriant, Veselý Drak, Jarka, Pecolez, Márinka09, hanele m., Noc17, nejsembásník, v.hercik, WAYWARD, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)