Anotace: ...
maraniko na sv.Dindy opravdu není až tak daleko - Všech svatych je každý rok ...
04.11.2009 12:49:00 | Romana Šamanka Ladyloba
v kalendáři hledám marně
do snu kdy bych ti vstoupit směl
ty tváříš se tak mravokárně
a já ten svátek nenašel
:-(
Jiří senior
14.07.2009 10:57:00 | j.c.