Cesta
Anotace: Když samota napřahuje ruce...
Měsíční svit hladí rozpustilé rybky při jejich hře,
Titanic kdys bohužel podlehl zákeřné kře.
Ač nitek niterních viděti není,
tichounce a zdánlivě něco se mění.
Úsměv už změnil svou původní váhu,
královna černá chystá se k tahu.
Cestou svou kráčí si sama,
jednou z ní bude elitní dáma.
Teď si jen uklízí svou cestu vlastní,
dobrou noc, sluníčko a už si zhasni !
Přečteno 331x
Tipy 2
Poslední tipující: Indigo, T-Mac
Komentáře (1)
Komentujících (1)