pár spomienok
Anotace: zaprašených a utopených..
pár hrdzavých mincí,na dne pohára,
utopených ..
svet náhle dohára..
na klinci visí pár zaprašených spomienok..
kto vie..
či ešte niekedy ožijú..
nemám už čo stratiť,
tak stieram z nich prach..
aj z tej fotky v ráme čo spí na mojom stole..
je ticho..
a ja sa opeť ponáram do spomienok..
Přečteno 349x
Tipy 15
Poslední tipující: Labanda, fab four, Gudula, Juraj Hrom, Isquieasuus, labuť, Psavec, Bíša, WAYWARD, Stoneman, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)