na stopu...
v mezidobí
mezi stvořením a rozkladem
vytáhl jsem pohovku ven
lechtám chodidlama trávu
až se smíchy orosila
přikrytý stínem jabloně
poslouchám bzučení
někde v útrobách těla
a planá jablka
padají na zem...
natažený
v proláklině reality
uvízlý na mělčině
ve své podstatě
blázen pikniků
uvaděč souvislostí
s hracím strojkem...
rozptyluji odstředivost
shromažďuji přitažlivost
vyživuji duši
a roztáčím dynamo
nabité časem...
v blýskavých temnotách
je místo pro spoustu jisker
povznést myšlenky
k nekonečným prostorům vědomí
i když tuším
že nakonec skončím
pod zemí....
Přečteno 322x
Tipy 38
Poslední tipující: hašlerka, Juraj Hrom, divoska_jaja, Indigo, kroužek, Holis, floreciente, Mbonita, sophia92, labuť, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)