ne vždy pravda skutečně je pravdou
roztaje, jak v slunci kousky ledu
co závistivě visí nad verandou
s nadějí na lžíci nepravého medu
***
Jiří senior
15.07.2009 09:33:00 | j.c.
Každý jinak příjmá pravdu-
někdo váhá nevěří,
však posléze je-li pravá
určitě ji docení.
14.07.2009 15:55:00 | s.e.n
Před pravdou ani před lží se nikdo neschová
Však ta první je dáma, co sílu má
14.07.2009 14:51:00 | labuť
... má to smysl ... cesta sic trnitější ... ovšem za ten výsledek to stojí ... :-) ... nevzdávat to ...
14.07.2009 09:51:00 | vapiti
jó pravda,...
ta je jako chilli paprika,
hlas se při ní zajíká
obličej rudne žárem spravedlivým
a pálí medem ušlechtilým
... všichni kazatelé pravdomluvní
i pravdovyznavači
***- ... skončí v pekle, ...
.... a čertu na pekáči ...
14.07.2009 08:18:00 | HarryHH