Příliš pozdě již..
Anotace: Teď marné zoufání, dostihl mne trest za věčně rouhání
Sbírka:
Kniha stížností
Příliš dlouho, pozdě již..
Kopala jsem sobě hrob
a stloukala kříž.
Tentkrát přišlo mi to vhod,
ubližovat vlastní duši.
Pozdě již i rozum tuší,
že to jen hra osudu,
který asi z dlouhé chvíle,
vzal mi naději..
Chci být .. nebudu.
Přestávám vidět jen černobíle,
a veselejší zdá se svět..
Prosím vás o šanci vrátit se zpět.
Přečteno 360x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana M.
Komentáře (2)
Komentujících (2)