Archivní
Anotace: uloženo..podepsáno......
Sladká slovíčka
schovám si do zásoby.
Do obálky zalepím.
V době temna
v době ledové..
zahřejí srdíčko Tvé oči medové.
Z obálky přečtem si
adresu neznámou..
Na jiné planetě a v jiné době
Tyto řádky má ..milá
můj..milý
Jsou psány jen Tobě.
Meteorit pohltil naší Zemi.
Velkou díru zanechal.
V našich srdcích střípky letí
do dimense
do svých schránek
k archivaci určeno..
ULOŽENO..PODEPSÁNO!
NAŠE SLADKÁ SLOVÍČKA.
AŽ JE NĚKDO OBJEVÍ...JE TO DOBŘE ZNAČENO!
Přečteno 288x
Tipy 26
Poslední tipující: divoska_jaja, střelkyně1, Kapka, NikitaNikaT., Házté, shakespeares, Bíša, Mbonita, jedam, fab four, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)