... nepochybně uhozeně zachycené tvé nitro blá blá ....
... jako vždy úžasně významné výrazy tvého já ... dlouho jsem tě nečetla ... jsi stále výborný Jiříne ...
20.10.2009 15:58:00 | Marcella
Stoletá kočka...
chceme se dočkat,
pár milénií bitev
snů a zmatků...
prastaré moudrostí
nás zavčas opustí,
jsme pořád jako
na začátku...
14.07.2009 19:22:00 | Marfuša