Odraz vo vode...
Tma,
jej hĺbka – temnota...
A tichá melódia srdca...
Nádych a výdych – duša...
Duša,tá je iná,
plná túžob – udalostí...
Temná noc v nej žiary,
mesiac a jej hviezdy...
V záhrade mŕtvych spomienok,
pod útesom v lesoch snov...
Kde preteká prameň myšlienok
a tajomstvá z ríše slov...
Přečteno 290x
Tipy 4
Poslední tipující: Hazentla, Sleepwalker, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)