Zrušil bych nejen pondělní rána, ale všechna rána všedních dnů. V pondělí ráno často myslívám na píseň Wabiho Ryvoly "Obyčejný pondělí", která je tak přesná, že už to snad ani lépe vystihnout nejde.
07.09.2009 10:10:00 | denebrin
Ty blaho, to mame asi vsichni stejny...ja bych akorat zrusila i ty uterni, stredecni...ctvrtecni...a patek? ten uz se da vydrzet... :o)
14.07.2009 12:46:00 | Veru