Obeta
Každý náhle všetko chápe,
keď smrť cíti na perách...
Každým smerom hľadá (to) krásne,
keď už v slzách zmizol strach...
Tak s každým bozkom,
- túžby z lásky -
tak každým živím,
dôjde čas...
Jak s každým slovom,
-stratenej krásky -
tak s každým činom
v nás...
Přečteno 596x
Tipy 8
Poslední tipující: destovecka, carodejka, Hazentla, Sleepwalker, Markéta G.
Komentáře (1)
Komentujících (1)