Večer Afroditin
Anotace: Inspirováno jednou společnou představou... :)
Do pěny uléhá
s malou mušlí vína
Bublinky jí dekoltem
stékají do klína
Voda je horká
jen se z ní kouří
V hlavě se myšlenky
nadšeně bouří
až přichází klid
v bělostném plášti.
Nevinný svět
zbaven je zášti
Přináší mír
doprostřed války
Přichází zblízka
a přichází z dálky
Ve vlasech vavřín
a harfu v paži
Nebeskou koupel
jí zkrášlit se snaží
Strunovou hudbou
jež rozchvívá pěnu,
úsměvem líbivým
těší svou ženu
A tóny harfy
znějí mušlí vína,
když voda horká
z lázně ven vzlíná...
Přečteno 385x
Tipy 16
Poslední tipující: carodejka, 6thSun, strašidýlko-střapatý, Kars, Monte Carlo, Le ver luisant, Psavec, jedam, kikis, Simísek
Komentáře (7)
Komentujících (7)