Sbohem
Anotace: Opět hodně dávno psaná...
Koukám z okna ven,
sním a přemýšlím jen.
Sním jaké by to bylo mezi námi,
ale stojím pevně nohama na zemi
a proto musím pochopit,
že mi dva si nejsme souzeni.
Pochopit to nejde lehce,
a zapomenout jde těžce.
Já ale silná jsem
a proto ti říkám SBOHEM!!!
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: Le ver luisant, Veru, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)