Národ
Anotace: Tak kde jsem teď, to je opravdu tak... ;-)
Přítmi kostela je zlověstné
A ty v něm klečíš sám
V modlitbě tváře pobledlé
Nevíš kudy kam
Zástupy hloupých lidí
Pozoruješ kolem ruch
Jestli to bůh vidí
Veme jim všem vzduch
Nevěřiš a odcházíš
Nesnášíš tenhle lid
V bolestech i nesnázích
Ale hledáš vlastní klid
Přečteno 335x
Tipy 1
Poslední tipující: Nausika
Komentáře (2)
Komentujících (2)