Přátelství
Přátelé myslel jsem si,
ty nikdy nezklamou.
Však ale ublížili mi,
klidně Ti kosti zlámou.
Přítel je ten komu se dá věřit,
než Ti dýku do zad bodne.
Člověk se chtěl jen svěřit,
a teď Tě od něj rána bolí hodně.
Přečteno 797x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Lenullinka, WAYWARD, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)