Tisice kapek
Tisíce kapek
na tvé tváři
unaveně přemítá
kam asi padá
kam se ztrácí
vypadají jako grotesky
tony jako z humoresky
když se vrací
máš dotek ráda
poslední vteřina
je jediná
co ještě zbývá
jen jeden řádek
přečte si z partesu
potom že vítr jí odnese
na krásnou adresu
a jen tisice kapek
čeká skutečné probuzení
probuzení od života
který z lásky propadá
je za něj ráda
ráda.
Přečteno 402x
Tipy 35
Poslední tipující: PIPSQUEAK, divoska_jaja, Quigleika, bejbyyyy, Juraj Hrom, Gudula, Le ver luisant, Bíša, Mbonita, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)