Léto
Anotace: do Interšpáru a zpět, mimochodem měl jsem vystupovat dvě zastávky před konečnou:0).
Kupte si
psychowalkmana
a druhý
dostanete zdarma.
Naproti přes ulici:
Nabízí se
střapatá blondýna
a vedle ní
palma.
Jdu dál a na zastávce:
Sedám mezi dvě slečny.
Jejich odér
bude už navždy věčný.
Jedna štíra
na pravici.
Naznačovala
postelovou lvici.
A ta druhá
takový..
Výstřih.
Až sem si málem
nevšiml
na nose pih.
V autobuse..
Nic moc.
Pruda.
Až...
Italský temperament.
Střapatá sukénka
vlála ve větru
poslední naděje..
Sotva
po tanga sahaje..
Arrivederci seňorita.
Na další zastávce
nastoupila lolita.
A hned za ní..
Tajuplná Amélie.
Smysluplná hypnotizérka
jela až na Březové áleje.
....
Halo!
Pane!
Konečná!
Budete si vystupovat,
nebo jak??
Promiňte..
Málem mě z toho..
Trefil šlak..
Přečteno 327x
Tipy 14
Poslední tipující: ziriant, vapiti, Veselý Drak, Jarka, shakespeares, nejsembásník, Gregy, labuť, hanele m.
Komentáře (8)
Komentujících (8)