Metronom
Anotace: tik ... tak ... tik ...
Odklepávání vteřin ticha.
Každá druhá doba - lichá,
každá první je sudá zas.
Otočit to byl dobrý špás.
Metronom co mi tady tepe,
možná by mohl tepat lépe,
kdybych měl vytříbený vkus
a lepší smysl pro rytmus.
Přečteno 277x
Tipy 14
Poslední tipující: Markéta G., Churry, WAYWARD, danav, Bíša, Mbonita, spare, T-Mac, kikis, labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)