Nepřirovnávám!
Anotace: o přirovnání, TEBE!
K vodě života mohl bych přirovnat tvou přítomnost v mém bytí.
Ale neudělám to,
protože tvá přítomnost je bytím mého života.
Jako hřejivé paprsky slunce v zachmuřeném dni mohl bych přirovnat tvé žhavé pohledy z fotografií.
Ale neudělám to,
protože tvé pohledy jsou těmi paprsky v mých zachmuřených dnech.
K záblesku nejjasnější hvězdy mohl bych přirovnat tvůj jasný hlas v prázdnotě vesmíru mého sluchu.
Ale neudělám to,
protože tvůj hlas je nejjasnějším zábleskem v té prázdnotě.
Jako nejčistší dar v nejtemnější realitě mohl bych přirovnat me sněnío tobě.
Ale neudělám to,
protože me sny o tobě jsou tím nejčistším darem.
Jako hedvábný dotek havraních perutí mohl bych přirovnat tve vlásky na me tváři.
To neudělám,
protože tím ony jsou.
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, staruska, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (0)