Černobílá
Anotace: jednoduše z mojí duše
Hledá mezi řádky
v černobílém baletu
čas má příliš krátký
,,...ruko,ať to nespletu!"
S černobílou scénou,zdá se
baletky si vystačí
jedna druhé podobá se,
když se v rytmu roztančí
Soustředěná...do papíru
očima se vsakuje
v srdci žal a v mysli víru,
jak se barvám vzdaluje
bílá,černá,bílá,černá,bílá,bílá,černá
notám a klavíru zvuku nadosmrti věrná
Přečteno 293x
Tipy 11
Poslední tipující: martinaV, Bíša, WAYWARD, Le ver luisant, Němá, hašlerka, jedam, Žena z Marsu
Komentáře (2)
Komentujících (2)