Nádražní II.
Anotace: Variace na jiné téma
Bethoven zněl
nádražní halou.
Pán si tak pěl
písničku starou
a mladá dáma
se usmívala.
Na noze stála
každého se ptala:
,,Co jste dnes
prožil krásného?"
Pokaždé se setkala
s nechápavým výrazem.
Bethoven zněl,
s radostí odcházel
starý pán o berlích.
Přečteno 249x
Tipy 4
Poslední tipující: Miroslav Možný, Bíša, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (0)