Rozum
Anotace: milujte bez rozumu
Chladná noc a horká těla,
ruka říká co bys chtěla,
ač se vášní točí hlava,
chladný rozum nepřestává.
Rty se střetly bitva lítá,
jazyk plní ústa sytá,
ač se vášní k nebi vzpínáš,
rozum chladný nevypínáš.
Vášeň hasne těla chladnou,
tady nemám šanci žádnou.
Dokud budeš rozum míti,
k ničemu jsou všechny city.
Přečteno 282x
Tipy 22
Poslední tipující: Markéta G., strašidýlko-střapatý, labuť, Klíček, Bíša, floreciente, padající do neznáma, Psavec, ziriant, WAYWARD, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)