výskok
Anotace: neohrabaná a stručná zpověď bytosti, jež byla záhadnou silou vymrštěna do své krajiny snů.
A zrázu výskok.
Ticho už není,
jen orgastický výskot
ve vší mohutnosti,
srší z hlav lidí
žijících sny.
Výskok z šera.
Tma už je cizí
jak z plnícího pera
silueta kaňky mizí
a na světle se stává
milionem teček.
Ten výskok je v Tobě
akorát jako když
hladovému servíruješ oběd,
lačně čeká. Čeká,
až zodpovíš otázku:
"Chceš taky vyskočit?"
Přečteno 267x
Tipy 4
Poslední tipující: Fenceless, WAYWARD, démon zatracení
Komentáře (3)
Komentujících (3)