1,3, někdy míň
Anotace: nevim o čem to je. ale to nevim ani u televizních seriálů. asi o Tobě a nebo o mě. nebo o nich.
V poloze plodu za obrazy
akrobati noci nad provazy deště
ještě chvíli bez závrati
tančí po střechách domů.
Tma se světlem vetkaná mezi prsy ženy
akordy touhy doznívající v korunách stromů
ukryty sluchu, ztrácím se s nimi
v duchu stále tady.
A ikdyž na svět zapomenu
Tebe si vysním
navzdory ránu
Přečteno 312x
Tipy 9
Poslední tipující: Ayaka Midoriko, ewon, bez nápadu na přezdívku..., Xindy, shakespeares, WAYWARD, Jana M.
Komentáře (5)
Komentujících (4)