Závěr je naprosto úžasný!
05.09.2010 00:15:00 | černý motýl tmy
né né né a ještě jednou ne. ach jo. tady se musí něco stát, tady prostě nelze existovat o deseti tisících komentářů typu "st" "t" "hezký" "pěkná" "dobrý" ... ale já už jsem z toho tak zmagořená, že když konečně objevim někoho, jehož poézie mě zaujme, nejsem mu k tomu s to nic říct. no je to báječné a ten konec, závěr, ten je skvostný, dlouho jsem nečetla nic podobného, má to svou osobitou atmosféru, kterou často v dílech postrádám. když už člověk neumí psát, tak alespoň rád čte, co je dobré, toť můj případ.
28.07.2009 16:05:00 | Já Esther Ruth