minimalisticky...
Anotace: mi...ni...ma...li...
kouřový hlásič
nefunguje
a světlo vybuchlo
uvnitř domu...
strhující vnitřní energie
prostupuje
minimem dialogů...
zasažen náhlou explozí
silných emocí
brilantně zachycen
protrženou nocí
do síta rán...
sleduješ...
jsi mé slunce...
jsem sluneční alkoholik
a potřebuji tvé teplo
i když mě spaluješ....
Přečteno 314x
Tipy 54
Poslední tipující: shakespeares, divoska_jaja, hašlerka, Indigo, kroužek, Holis, maliska, labuť, Juraj Hrom, Veselý Drak, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)