Hypokalemia
Anotace: ... zapomíná pravidla snů.
Hypokalemia
Přestávat dýchat pod vodou
a roztříštit své sny o čelo,
protože jsi tak krásná
Plavat jako slon v porcelánu
a zapomínat sám sebe,
když jsi tak nevinná
Zkoušet tančit prsty na zorničkách
a lehce zapomenout pravidla snů
Ležet ve vzduchu a
opírat se o radost
rozkousat ticho uvnitř
a vyprovokovat polibek
vydechnout trochu chtíče
a poslat tě do němého ráje.
Přečteno 351x
Tipy 19
Poslední tipující: Stoneman, GM, labuť, Mbonita, sophia92, Romana Šamanka Ladyloba, hanele m., Psavec, Gudula, WAYWARD, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)