-smysl pro pochopení-
Uvědomuju si jak moc mě má v pasti
letošní léto.
Mráz uvnitř těla
a kolem neskutečný horko.
Spalující.
Nepochopený večery i rána
mezi špinavýma skleničkama.
Trochu ubíjející melodie.
V podstatě chápu tvoje naděje.
Jen neumim ospravedlnit ty svoje.
//chapajici oci
chapajici slova
a nepochopena duse letnich veceru?//
Chci najit smysl pro pochopení tvýho já.
Je to bez šance
-ale jinak to nejde-
chci čas
-svet je plny nepochopeni-
Přečteno 254x
Tipy 15
Poslední tipující: Lucie Teru, Radek.oslov.Šafárik, jedam, mattoni.uz.neni, její alter ego, Bíša, rry-cussete, Simísek, 6thSun, Andělskými perutěmi chráněna
Komentáře (3)
Komentujících (3)