Duše
Anotace: Osoba slepá, která neví jaký má dar.
Vlasy hnědé jako podzim, vlasy slabé jako nitka.
Oči ostré jako břitva, ale duše milá jako růže z jara.
Ústa nudná jako šedý den.
Dlouhá postava, tak dlouhá, že konkurovat by jiným mohla.
Ona neví jakou sílu její duše skrývá.
Nechává jí u dna kde jí nikdo nepozná.
Jednou bude mocná,
jako meč silný,
co bude kázat nevzdělaným hlavám.
Jako pramen řeky jednou vyschne, ale jako řeka, která dál vlévá se
tak i ona zůstane tam kde svou myšlenku zanechala.
Komentáře (0)